Hobon is een modern productiebedrijf waar kwaliteit, flexibiliteit en service centraal staan.

Onze missie

Uitgroeien tot uw voorkeurspartner voor plastic zakken, folies en hulzen

Uit respect voor uw product zorgen we als toeleverancier en businesspartner voor de beste plastic zakken, hulzen en folies. Zo kunt u met een gerust hart de focus leggen op uw eigen coreproduct.
Duurzaamheid komt daarbij op de eerste plaats, van begin tot eind. Door u als klant centraal te zetten, komt ook uw product maximaal tot zijn recht. U bent terecht trots op uw product, en daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Bijdragen aan een maximale toegevoegde waarde voor uw product

Onze productieprocessen werken ondersteunend en helpen u een maximale toegevoegde waarde te creëren voor uw product. Dankzij onze decennialange ervaring kunnen we op maat werken en optimaal inspelen op uw verpakkingsbehoeften. Die service koppelen we vervolgens aan een maximale flexibiliteit in oplages en types.

Onze visie

  • Hobon wil zijn solide marktpositie verder uitbouwen. Als stabiele en betrouwbare partner voor een ruime waaier aan verpakkingsbehoeften willen we uitgroeien tot de eerste keuze in de markt.
  • Hobon biedt met een zo groot mogelijke flexibiliteit een zo ruim mogelijk assortiment aan. Zo kunnen we voor zowel de food- als non-foodindustrie een partner zijn die meegroeit met de veranderende uitdagingen van zijn klanten en het marktsegment.
  • Hobon ontwikkelt voortdurend zijn potentieel op het gebied van extrusie, laswerk en drukwerk.
  • Hobon wil ook in de toekomst naam en faam verwerven met de constante kwaliteit en samenstelling van zijn producten en de expertise en passie van zijn medewerkers.
  • Hobon waakt samen met zijn klanten over kostenefficiëntie en conformiteit op het gebied van milieu, voedselveiligheid en volksgezondheid. Zo bouwen we samen aan een duurzame toekomst.

Kwaliteit

Voor Hobon is kwaliteit een vanzelfsprekende kernwaarde. Om keer op keer te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn we dan ook BRC-GS gecertificeerd.

Hobon neemt alle hygiënische voorschriften in acht. Verpakkingen voor levensmiddelen zijn vervaardigd uit virginmaterialen met voedingsgeschiktheidsattest (FDA approved).

Technische datasheets en FDA-attesten zijn beschikbaar op aanvraag.

Heeft u een vraag?

Neem contact op om uw project op maat te bespreken.

Contacteer ons